Kérjük vegye fel a kapcsolatot az üzemeltetővel a licensz hamarosan le fog járni!
Regulatory Sandbox - előzetes konzultáció
Az Innovációs Pénzügyi Tesztkörnyezetbe (a továbbiakban: IPT) való jelentkezést megelőző lépésként az MNB előzetes konzultációs eljárást alakított ki. Az MNB az előzetes konzultáció keretében kész arra, hogy a kérelmezővel az IPT engedélyezési eljárás lefolytatására irányuló kérelem tartalmának igazolásához szükséges dokumentumok konkrét tartalmáról és azok engedélyezési eljárásra való bocsátásra való alkalmasságáról egyeztessen.

Ennek során az érintett pénzügyi szervezet felvázolja az IPT engedélyezési eljárás iránti kérelem egyes elemeit az alábbi űrlap szerint. Az MNB a beérkezett űrlap alapján felveszi a kapcsolatot az űrlapot kitöltő pénzügyi szervezettel.

A kitöltött kérdőív feldolgozása során az Innovation Hub adatvédelmi tájékoztatójának megfelelően járunk el. Az IPT-ben való részvétel engedélyezési eljárásáról a vonatkozó engedélyezési útmutatóban találhat további információt.

A kérdőív kitöltése kétféleképp lehetséges, egyrészt a következőkben található online űrlap kitöltésével, másrészt a kérdőív letölthető Word formátumban is, amelyet kitöltve az itt található űrlapon kérünk beküldeni!

Az Innovation Hub adatvédelmi tájékoztatójának ismeretében hozzájárulok ahhoz, hogy az MNB a vállalkozásomra vonatkozó személyes és egyéb adatokat az előzetes konzultáció lefolytatásához szükséges mértékben kezelje. *
Az Innovation Hub adatvédelmi tájékoztatójának ismeretében továbbá hozzájárulok ahhoz, hogy az MNB az űrlapon megadott vállalkozásomra vonatkozó személyes és egyéb adatokat feltüntesse az Innovation Hub honlapon a magyarországi FinTech ökoszisztéma szereplőire vonatkozó információk között.


Kitöltés állapota: 0%
 
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni További információ ELFOGADÁS